Man-SØN: 08.30-22.30

tlf 40 40 06 72

|

Åbent man-søn
08.30-22.30

|

Info@vincenzo.dk

|

Svar indenfor 24 timer

AJAX ELLER TRUEGUARD?

Valget mellem Ajax Alarm og TrueGuard alarmsystemet – Hvilket alarmsystem skal du vælge?

Både Ajax Alarm og TrueGuard alarmsystemet er karakteriseret ved deres topmoderne design og evne til at levere fremragende sikkerhed mod indbrud, brand og vandskader. Denne artikel har til formål at sammenligne de to mærker og fremhæve, hvorfor vi anbefaler TrueGuard som den optimale tyverialarm til dit hjem.

Ajax Alarm eller TrueGuard er begge en fornuftig beslutning og investering som alarmsystem til dit hjem. Undersøgelser viser, at blot installationen af en alarm og synlige skilte på døre og vinduer markant reducerer risikoen for indbrud. Derudover tilbyder mange forsikringsselskaber rabatter på indboforsikringen, hvis du har en godkendt tyverialarm installeret.

Valget af det rigtige alarmsystem er afgørende for den daglige tryghed, både for dig og din familie. Uanset om det er Ajax Alarm eller TrueGuard, skaber begge systemer en solid og sikkert hjemmekomfort, der er let at betjene, selv for børn og ældre.

TrueGuard byder på avanceret hjemmestyring, mens Ajax Alarm er mere simpel. Selvom TrueGuard-tyverialarmen kan tilpasses selv de mest omfattende behov, er systemet oprindeligt udviklet til at være en husalarm til private hjem. Dette betyder, at alle funktioner fra starten er skabt med familiens behov og brugervenlighed for øje. TrueGuard er derfor et yderst brugervenligt alarmsystem via webgrænsefladen og tilbyder utallige muligheder for at integrere alarmen i dit smarthome-setup.

Sammenlignet hermed mangler Ajax Alarm stadig denne smarthome-integration, hvilket betyder, at du ikke kan oprette “regler,” “scenarier,” “grupper” osv., der giver dig mulighed for at integrere enheder som Phillips Hue, lamper, temperaturfølere, garageporte og meget mere i din alarmsystem-app. En unik ting hos TrueGuard er, at du direkte fra sofaen f.eks. kan styre lyset i din stue så du ikke skal til og rejse dig og tænde for kontakten, eller for at justere lysniveauet. Du kan også med fordel benytte en lyssensor, så lyset tænder synkront med solens lysniveau.

Ét alarmpanel, 160 tilsluttede enheder, 4 zoner og 100 brugere Disse imponerende tal taler næsten for sig selv og vidner om, at TrueGuard er et yderst alsidigt system, der kan udvides nærmest ubegrænset. Selvom de færreste hjemmealarmer når op på så mange enheder eller brugere, er det beroligende at vide, at du altid kan udvide dit alarmsystem yderligere. Når det kommer til disse imponerende specifikationer, er der ikke mange alarmsystemer, der kan måle sig med TrueGuard.

TrueGuards alarmpanel fungerer som hjernen i systemet, og du kan trådløst tilslutte op til 160 enheder, herunder fotosensorer, overvågningskameraer, dør- og vinduessensorer, lækagesensorer, brandalarmer, glasbrudsdetektorer, sirener, garageportåbnere og intelligent lysstyring som Philips Hue. Du kan styre dit hjemmelys intelligent ved hjælp af tidsstyring, scenarier og oprettelse af regler. Her kan selv Ajax Alarm ikke følge med.

TrueGuard er fyldt med de seneste teknologier Naturligvis skal en tyverialarm beskytte mod indbrud og give besked til ejerne om eventuelle problemer samt instruere et alarmselskab om at gribe ind ved behov. Både TrueGuard og Ajax Alarm opfylder disse krav.

I denne sammenhæng er det afgørende, at avancerede indbrudstyve ikke har mulighed for at få adgang til systemet, hverken fysisk eller gennem hacking. TrueGuard-alarmerne leveres derfor med en indbygget Jammer-detektor, der registrerer forsøg på at forstyrre de trådløse signaler mellem alarmpanelet og de tilsluttede enheder og aktiverer alarmen om nødvendigt.

Imponerende trådløs kommunikationsteknologi Det skal også bemærkes, at både TrueGuard og Ajax Alarm er udstyret med avanceret teknologi til trådløs kommunikation. Begge systemer benytter en 868 MHz sendefrekvens og har en rækkevidde på op til 2 km. Ud over Ethernet og Wi-Fi inkluderer begge systemer også GSM-netværksforbindelse, hvilket sikrer pålidelig alarmoverførsel.

Sammen med de energibesparende trådløse teknologier som Zigbee og Z-Wave kan du gøre dit hjemmelys intelligent ved hjælp af tidsstyring, scenarier og regler. Dette er dog kun TrueGuard Alarm der giver dig denne mulighed, ikke Ajax Alarm.

Konklusion: Ajax Alarm eller TrueGuard? Vores valg er TrueGuard som det bedste alarmsystem. TrueGuard forbliver konstant i front med udviklingen og fortsætter med at forbedre et allerede topmoderne alarmsystem. Med en TrueGuard-tyverialarm installeret i dit hjem er du og din familie lige så sikre i dag som om et år, sammenlignet med selv de bedste konkurrenter på markedet, såsom Ajax Alarm. TrueGuard er et solidt valg af alarmsystem.

RING MIG OP

Få et GRATIS sikkerhedstjek af din bolig idag!

Vi står klar til, at gennemgå dine røgalarmer, døre, vinduer og låse – helt GRATIS!