Man-fre: 08.30-22.30

Privatalarm

Alarmsystem uden abonnement

Det bedste ved at eje sit eget alarmsystem er, at man fuldstændig slipper al form for bekymring for, “Om alt er som det skal være” når man f.eks. er på arbejde, eller huset står tomt Man-fre fra 8-16.

Når først man har oplevet, at få besked om hvem der kommer og går i ens ejendom, kan man ikke forstå hvordan man har kunnet undvære det. Det giver altså bare en tryg og rar følelse, som man ikke kan få på andre måder.

Samtidig er du som husejer sikret alle døre og vinduer er lukket når du tager hjemmefra

Når du går i seng om natten, og skal sikre hjemmet er der ingen der kan bryde ind i hjemmet uden alarmen bliver aktiveret, og det er ligeledes bare en følelse der ikke kan beskrives, men som skal opleves.

Når du ejer et alarmanlæg fra Vincenzo har du fuldstændig fri råderet over det. Du kan udvide anlægget når som helst, og du har mulighed for at sælge anlægget til de nye husejere hvis du en dag skal sælge dit hus, eller pille det ned og hænge det op i dit sommerhus. Valget er dit.

Få dit anlæg overvåget af vores kontrolcentral

Hvis du har det bedst med, at en professionel døgnbemandet kontrolcentral overvåger dit anlæg, tilbyder vi dette til en lav månedlig ydelse. Trueconnect appen vil uanset hvilken løsning du vælger sende en notifikation, sms eller e-mail hver gang der sker noget i systemet. Dette betyder, at når dit barn f.eks. kommer hjem fra skole og frakobler alarmen, vil du modtage en push notifikation at vedkommende har frakoblet alarmen. På denne måde ved du, at dit barn er kommet trygt hjem. Ligeledes hvis alarmen bliver aktiveret.

Det er kun dig og dem du vælger, herunder evt. kontrolcentralen der vil modtage billeder i tilfælde af en alarm.

*Forventes i 2023

Godt at vide omkring alarmsystemet

Undgå dyre abonnementer og nedtagningsgebyrer på dit alarmanlæg med en totalløsning fra Vincenzo. Det fantastiske ved at eje et anlæg er, at du kan tilpasse det i takt med, at dit behov ændrer sig. Du kan nedtage anlægget og opsætte det i din nye ejendom, sælge det til dem der skal overtage dit hus, eller alternativt selv sælge anlægget. Der er faktisk ikke nogen grund til, at installere et anlæg baseret på en abonnementsløsning. Alene oprettelses og nedtagningsgebyret kan betale en mellem installation, og samtidig undgår du et dyrt månedligt gebyr.

Et sikkerhedstjek er gratis og fuldstændig uforpligtende. Vi kommer ud og tilser jeres bolig mens i er hjemme og giver gode råd, tips og tricks til at undgå indbrud og skader på jeres ejendom, samt hvilken alarmløsning der evt. Kunne passe ind i jeres behov.

Hos os findes der ikke en standard pakke, da alle ejendomme er forskellige. 

Derfor sætter vi os ned sammen, gerne over en kop kaffe – og finder frem til hvad jeres forventninger og ønsker er til jeres alarmsystem.

Med vores anlæg kan du både sikre skallen om natten når du sover, tænde/slukke for lyset, åbne/lukke garageporten, styre din varmepumpe – Du får endda en besked på din telefon når dine børn kommer hjem fra skole og frakobler anlægget. Anlægget kan køre på Wifi eller simkort, Derved undgår du at systemet går offline i tilfælde af at internetforbindelsen forsvinder. Glemmer du at tilkoble systemet får du automatisk en push notifikation når du forlader adressen.

Med vores smartswitch kan du tænde og slukke for f.eks. børnenes computer eller kaffemaskinen helt automatisk når du tager hjemmefra.

Kontaktpersoner har en vigtig funktion ift. At sikre din ejendom. Hvis alarmen går, modtager du og kontaktpersoner du har valgt direkte billeder fra dine kameradetektorer, hvorefter du/de kan verificere om der er tale om et reelt indbrud, eller en fejl alarm. Er der tale om en verificeret alarm, eller røgudvikling har du mulighed for at ringe til politiet eller brandvæsnet.

Vi mener helt bestemt et alarmanlæg er dét værd, også selvom man har godt naboskab og nabohjælp. En alarmløsning er effektiv overfor indbrud, faktisk nedsættes risikoen for indbrud med helt op til 80%. Der er ikke nogen tvivl om, at et alarmanlæg er særdeles effektivt overfor at nedsætte risikoen for indbrud. Det handler om, at undgå det første indbrud fordi det sætter dybe spor i familien, og det kan tage lang tid at komme over for hele familien. Dertil er der den markant øgede risiko for gentagende indbrud.

Det giver en virkelig rar tryghedsfølelse, når man lægger sig til at sove om natten velvidende om, at anlægget er tilkoblet og der ikke er nogen der kan komme ind. Samtidig er det super rart hvis man er afsted en hel uge på ferie. Man ved jo ikke helt hvad man kommer hjem til, og den bekymring slipper man bare for når man har et solidt alarmanlæg installeret. Det kan også fjerne en del bekymring hvis man f.eks. har et sommerhus man kun besøger få gange om året.

Hvis du har en stor ejendom med mange døre og vinduer, kan alarmanlægget spare dig tid, og samtidig minimere risikoen for, at du glemmer og lukke et vindue – Sker der et indbrud baseret på et åbent vindue, ja så er det sjældent at forsikringen dækker. 

De fleste tyve gør deres forarbejde grundigt inden de begår et indbrud. Tit og ofte har de valgt hvordan de kommer ind, hvor de kommer ud, og hvad de vil stjæle

En tyv vil gøre alt i verden for, at undgå og blive fanget. Derfor er alarmanlæggets  indbygget sirene et vigtigt element i din installation. For det første vil det stresse tyven, men sirenen gør samtidig, at tyven vil skynde sig ud, fordi han ikke vil opdages. Dette gør tyven har mindre tid til at stjæle i. Det betyder han ikke har samme tid og mulighed for at gennemrode samtlige skabe og skuffer og finde de mest dyrebare ting. Der er altså markant mindre risiko for, at du mister dine arvesmykker, din vielsesring, computeren med billeder af børnene, eller andet som har høj affektionsværdi for dig. For de fleste er fjernsynet eller de dyre lamper ligegyldige, det er mere det at ens private hjem og ens sfære, der hvor man skal kunne komme hjem og føle ro og tryghed er brudt. Dertil kommer tingene som aldrig vil kunne erstattes. Billeder af børn har en uerstattelig værdi. Har man først været udsat for et indbrud, er der til trods for politiets fanger gerningsmanden relativ lille sandsynlighed for, at du får dine ting igen. Det er nemlig dig som ejer der skal kunne dokumentere at de stjålne genstande rent faktisk er dine. Med vores fotodetektorer får du helt automatisk billeder af tyven når han trænger ind i din ejendom.

Så ja, vi anbefaler på alle tænkelige måder at få monteret et alarmsystem – Særligt med den nye teknologi der giver mulighed for at barbere alt hvad der hedder abonnementsbetaling fra.

I tilfælde af indbrud anbefaler vi på det kraftigste at du ikke tager kontakt til tyven. – Ring i stedet 112 omgående og afvent, alternativt kan du ringe til kontrolcentralen og bede dem om at sende den nærmeste vagt. Fælles for alle tyve er, at de vil gøre alt for ikke at blive opdaget, og der er ingen der ved hvordan lige præcis den tyv du møder reagere. Derfor – Ring 112 og afvent.

Kontrolcentralens funktion er til dig der ikke alt for ofte har din telefon i nærheden, eller dig der føler et behov for øget tryghed. Det kan også være til dig som vil være 100% sikker på, at i det øjeblik alarmen går, er der nogen der kan tage affære. Kontrolcentralen kan bruges til f.eks. at verificere et indbrud og kontakte politiet eller endda brandvæsnet i tilfælde af røgudvikling på din adresse samt andet.

Vidste du at…?

Overfaldstryk

Med et overfaldstryk får alle i familien direkte besked i den gratis medfølgende app. Det kan være en stor fordel hvis man f.eks er utryg ved, at lade sin teenager være alene hjemme.

Pas på dine ældre

Er din mor eller far ved at blive så gamle, at du frygter de falder og ikke kan komme op igen? Med en faldalarm kan din kære trykke på en knap hvorefter kontaktpersoner som du vælger får besked. Faldalarmen fås som armbånd eller til at hænge om halsen.

Phillips hue

Anlægget kan fjernstyre Philips hue pærer, herunder tænde og slukke lyset samt skifte farve eller blinke ved alarm. Det kan være rigtig rart, at have muligheden for at kunne skifte farven på lyset og dermed sætte stemningen i huset, og samtidig er lys der blinker samtidig med en sirene meget præventivt.

Batteri tid

Alle vores komponenter kører på batteri og holder helt op til 8 år. Du får besked når det er tid til at skifte, og denne opgave kan du selvfølgelig sagtens selv klare.

Skalsikring:

Med skal sikring slipper du bekymringen for at lade døre og vinduer stå åbent når du tager hjemmefra. Samtidig kan ingen bryde ind i dit hjem, mens du ligger og sover.

Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Udfyld formularen herunder, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.