Man-SØN: 08.30-22.30

tlf 40 40 06 72

|

Åbent man-søn
08.30-22.30

|

Info@vincenzo.dk

|

Svar indenfor 24 timer

Alarm med videoovervågning

Hos Vincenzo ved vi, at mange mennesker ikke altid føler sig fuldstændig trygge, når de forlader deres hjem. Nogen har været udsat for indbrud måske endda flere gange, måske har naboen haft indbrud, eller også har der måske været tegn på at en indbrudstyv holder øje med din bolig. Vi er her for, at komme utrygheden til livs. Vores sortiment omfatter skræddersyede alarmsystemer, som kan tilpasses præcis dine behov. Videoovervågning sælges separat fra alarm systemet og er designet til dem, der ønsker optimal sikkerhed og hjemmeovervågning, selv når de er væk. Hvis du overvejer at investere i videoovervågning.

Hvorfor vælge en alarm med videoovervågning?

Valget af en alarm med videoovervågning er afgørende, hvis du ønsker den højeste grad af tryghed, især når du forlader dit hjem. Indbruds statistikken i Danmark er desværre høj, og mange indbrud forbliver uopklaret. At befinde sig i et hjem, hvor der har været et uopklaret indbrud, kan føles meget utrygt. Derfor kan en alarm med videoovervågning være en yderst fornuftig investering.

En af fordelene ved at have en alarm med videoovervågning er evnen til at holde øje med, hvad der sker inde i og omkring dit hjem døgnet rundt. De fleste kameraer giver dig mulighed for at se live video via en dedikeret app på din mobiltelefon eller tablet. Derudover har du mulighed for at gennemse tidligere optagelser.

Dette betyder, at du ved et eventuelt indbrud kan følge tyvens bevægelser, og hvis du er heldig, kan du endda fange et videoklip af tyven, som kan være til stor hjælp for myndighederne i opklaringen af dit indbrud. Investeringen i en alarm med videoovervågning giver dig ikke kun tryghed, men også værdifuld dokumentation, hvis uheldet skulle være ude.

RING MIG OP

Få et GRATIS sikkerhedstjek af din bolig idag!

Vi står klar til, at gennemgå dine røgalarmer, døre, vinduer og låse – helt GRATIS!