Man-fre: 08.30-22.30

Vincenzo som installatør

Tryghed og tillid

Vincenzo værner om sine kunder. Hos os får du en professionel og ærlig rådgivning.

Det vigtigste for os, er at vores kunder er tilfredse hvorfor vi er meget omhyggelige med at få præciseret og skræddersyet din alarmløsning. Har vi ikke det rigtige produkt for dig, er vi ærlige omkring det og guider dig gerne videre til et andet produkt.

Vi lægger stor vægt på tæt kundekontakt og ærlighed, og vi kører ikke igen før du føler dig helt tryg ved systemet. Vores support har lange åbningstider, således du altid kan fange os, og er vi ikke på telefonen så kan du som regel fange os via vores facebook side.

smiling guard with crossed arms in black uniform looking at camera

En fleksibel partner

Som lille lokalt team og med base i Svendborg og fokus på Sydfyn er fordelen, at vi kan tilbyde en enorm fleksibilitet ift. kundebesøg såfremt teknikken driller, køb af ekstrakomponenter eller gratis sparring mv.

– Uden at skulle flere uger ind i kalenderen. 

I takt med Vincenzo vokser, forventer vi at kunne tilbyde vagtudrykninger til vores kunder. Det betyder, at vi kan fungere som din forlængede arm, ved indbrud, tilsyn af ejendom o.lign på hvilket som helst tidspunkt af døgnet, 365-24/7 – Uanset hvor du befinder dig i verden.

Hvorfor Vincenzo?

Som virksomhed tager vi 100% ansvaret for den co2 vi udleder. Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med www.onetreeplanted.org. Vi planter ét træ for hvert eneste alarm komponent du køber hos os, både i forbindelse med din første alarmpakke, og hvis du senere hen ønsker at udvide. Med andre ord kan du med god samvittighed handle din alarmløsning hos os.

Vi har i samarbejde med www.onetreeplanted.org valgt, at træerne skal plantes de steder hvor der er det største behov, således vi bedst muligt kan styrke ikke kun dyrelivet, men også biodiversiteten.

Tryk på knappen for at læse mere om deres organisation.

Generelt er der rigtig mange ting man kan gøre for at sikre sig imod indbrud. I bund og grund handler det om, at du skal sætte dig ind i tyvens sted, når du sikrer dit hjem. Spørg derfor dig selv: ”Hvor kan jeg komme ind i min ejendom, uden nogen opdager mig, og hvordan vil jeg gøre det”? Det du finder frem til, er dét du skal gøre noget ved. Uanset, anbefaler vi altid et gratis sikkerhedstjek. Hvis du følger de tips og tricks som vi har skrevet, er du godt dækket ind. Men sandheden er, at man desværre aldrig kan helgardere sig imod et indbrud. Danmark er et meget indbrudsplaget land, og det at bliver udsat for indbrud er rigtig ubehageligt for alle familiens medlemmer.

Har du først været udsat for indbrud, er det måske helt naturligt at tænke ”Nu sker det hvert fald ikke igen”. Men faktisk er risikoen 5 gange større, end før det første indbrud blev begået. Hvis vi kigger lidt på årsagen bagved giver det faktisk rigtig god mening. En indbrudstyvs arbejde er, at bryde ind i folks hjem, stjæle det der har høj værdi og som han let kan omsætte til kontanter. En indbrudstyv vil naturligvis gøre alt for, at undgå og blive opdaget og derfor gør de oftest deres rekognoscering grundigt før de begår et indbrud. De kender vejen ind, de kender vejen ud, de har måske endda gået en tur rundt om huset og fundet ud af helt præcis hvor de mest værdifulde genstande befinder sig. (Master bedroom). Når tyven har begået indbruddet kender han vejene og rummenes placering og ved præcist hvad han vil stjæle, og hvor det ligger.

Efter det første indbrud er tyven klar over, at din forsikring dækker det han stjal. Forarbejdet er allerede gjort op til det første indbrud. indbrud nummer to ligger derfor sole klart for ham, og dette forklarer årsagen til, at der er fem gange større risiko.

Service fra 49,- om måneden

Har du meget at se til i det daglige, eller synes du bare det er rart, at nogen tager sig af dit anlæg og sikrer at det altid fungere som det skal?
Slip for bekymringen med en fast service aftale på 49,- om måneden.

Vi kommer forbi én gang om året, hvor vi tester samtlige sikkerhedskomponenter og udskifter evt. batterier hvis der er behov for det.

Batteriskift er inkluderet i prisen.

– Forventes i 2023. (Svendborg kommune)

Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Udfyld formularen herunder, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.