Man-SØN: 08.30-22.30

tlf 40 40 06 72

|

Åbent man-søn
08.30-22.30

|

Info@vincenzo.dk

|

Svar indenfor 24 timer

Vincenzo som installatør

Tryghed og tillid

Vincenzo er dedikeret til at værne om vores kunder. Vi tilbyder professionel og ærlig rådgivning, da det er vores vigtigste mål at sikre din tilfredshed. Vi tager os tid til, at forstå dine behov og skræddersy en alarmløsning, der passer til dig. Hvis vi ikke har det rette produkt, er vi ærlige og guider dig gerne til en bedre løsning.

Kundekontakt og ærlighed er vores kerneværdier, og vi kører ikke før du føler dig tryg ved dit alarmsystem. Behovet for support eller alarm. kan opstå akut, hvorfor vi har lange åbningstider. Hos Vincenzo står vi klar til at skabe tryghed i din hverdag. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale.

smiling guard with crossed arms in black uniform looking at camera

En fleksibel partner

Vincenzo er en fremtrædende lokal virksomhed med hovedkvarter i Svendborg og fokus på Sydfyn. Vi står stolt af den ubesværede fleksibilitet, vi tilbyder vores værdsatte kunder. Uanset om det drejer sig om teknisk support, køb af ekstrakomponenter eller gratis rådgivning, er vi altid hurtige og til rådighed uden at skulle spænde kalenderen i ugevis.

Vi tilbyder alarmløsninger til kunder i hele Danmark, mens vores service ydelser er forbeholdt Sydfyn.

I takt med Vincenzos konstante vækst, har vi planer om at udvide vores service til også at inkludere vagtudrykninger for vores kunder. Dette giver dig som kunde mulighed for at have hele alarmhåndteringen indenfor vore eget regi. Dette betyder vi kan kvalitetssikre proceduren for alarmhåndtering hele vejen rundt. Vi kan derved være din forlængede arm – 365 dage om året, 24 timer i døgnet – uanset hvor i verden du befinder dig.

Vincenzo er mere end bare en alarmspecialist. Vi tilbyder også forskellige serviceydelser, herunder kæledyrspasning og andre små service opgaver i Sydfyns område. Vi gør alt for, at skabe tryghed og levere den bedst mulige service til vores kunder. Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om dine sikkerhedsbehov og ønsker. Vi ser frem til at hjælpe dig med den rette løsning.

Skal vi kontakte dig?

Service fra 49,- om måneden

Har du meget at se til i det daglige, eller synes du bare det er rart, at nogen tager sig af dit anlæg og sikrer at det altid fungere som det skal?
Slip for bekymringen med en fast service aftale.

Vi kommer forbi én gang om året, hvor vi tester samtlige sikkerhedskomponenter og udskifter evt. batterier hvis der er behov for det. Batteriskift er inkluderet i prisen.

Hvorfor Vincenzo?

Som en ansvarlig virksomhed tager vi fuldt ansvar for den CO2, vi udleder. Derfor har vi indgået et meningsfuldt partnerskab med www.onetreeplanted.org. For hver enkelt alarmkomponent, du køber hos os, uanset om det er din første alarmpakke eller senere udvidelser, planter vi ét træ. Dette betyder, at du med god samvittighed kan vælge os som din alarmspecialist og samtidig gøre en positiv forskel for miljøet.

Hvis du f.eks. køber i alt 5 komponenter, planter vi altså 5 træer i samarbejde.

Vores fokus er at placere de nyplantede træer, hvor behovet er størst, så vi bedst muligt kan styrke både dyrelivet og biodiversiteten. Ved at handle hos os støtter du en bæredygtig og miljøvenlig indsats, der gavner vores jordklode og skaber en grønnere fremtid for kommende generationer.

RING MIG OP

Få et GRATIS sikkerhedstjek af din bolig idag!

Vi står klar til, at gennemgå dine røgalarmer, døre, vinduer og låse – helt GRATIS!