Man-fre: 08.30-22.30

Vincenzo som installatør

Tryghed og tillid

Alle skal have muligheden for, at kunne føle sig tryg i og uden for sin bolig. Vi vil som udgangspunkt altid rådgive dig til, at købe et lille anlæg til at starte med, og udvide i takt med, at du får tillid til systemet, og i det tempo økonomien tillader det. Herved undgås dyre opstartsgebyrer lån, afdrag og renter.

Vi skræddersyr alarmpakken så den passer ind i dit behov. Det er ikke, alle som har behov for, at få en vægter ud ved alarm. Nogen ønsker blot muligheden for, at kunne tilkalde vagten og andre har måske en travl hverdag og finder det betryggende at kontrolcentralen fuldstændig overtager sikringsdelen og kontakter de nødvendige instanser for en, når alarmen har været aktiveret. Det kan f.eks. være politi, brandvæsnet eller vagten.

smiling guard with crossed arms in black uniform looking at camera

En fleksibel partner

Fordelen ved, at vælge Vincenzo er, at du får et lille lokalt team, som udelukkende hører til i og omkring Sydfyn. Dette betyder, at vi kan tilbyde en enorm fleksibilitet ift. At besøge vores kunder i tilfælde af at teknikken driller eller andet. Derfor behøver vi heller ikke gå flere uger ind i kalenderen for, at kunne lande en aftale hos dig. 

Vi kommer gratis forbi og levere dine komponenter i takt med, at du er blevet komfortabel med dit anlæg og ønsker at udvide det. Har du behov for hjælp til kodning af produktet klarer vi selvfølgelig også den. 

Vi har ingen dyre oprettelses eller nedtagningsgebyrer. Det du betaler for, ejer du – Og hos os kan du komme i gang for bare 3995,-

Vi forventer at udvide med eget vagtberedsskab i løbet af 2023, og vil til den tid kunne hjælpe med diverse serviceopgaver og samtidig tilbyde udrykning i tilfælde af alarm. Det betyder, at vi kan fungere som din forlængede arm på hvilket som helst tidspunkt af døgnet, 365-24/7 – Uanset hvor du befinder dig.

Service fra 49,- om måneden

Har du meget at se til i det daglige, eller synes du bare det er rart, at nogen tager sig af dit anlæg og sikrer at det altid fungere som det skal?
Slip for bekymringen med en fast service aftale på 49,- om måneden.

Vi kommer forbi én gang om året, hvor vi tester samtlige sikkerhedskomponenter og udskifter evt. batterier hvis der er behov for det.

Batteriskift er inkluderet i prisen.

– Forventes i 2023. (Svendborg kommune)

Hvorfor Vincenzo?

Hos Vincenzo får du altid en ærlig og troværdig rådgivning, og så står vi altid klar til, at hjælpe dig, og kan vi ikke hjælpe med lige præcis det du står med, så gør vi vores for at sende dig videre til nogen der måske kan hjælpe dig.

Du skal vælge Vincenzo hvis det er vigtigt for dig, at hele forløbet foregår nede på jorden, og at du samtidig ved hvem der tager telefonen når du ringer.  Samtidig skal du vælge os, hvis du ser at du vil få stor gavn af vores planlagte fremtidige service ydelser. 

Som virksomhed tager vi 100% ansvaret for den co2 vi udleder, derfor planter vi ét træ for hvert komponent du køber hos os. Dette kan du læse meget mere om i menupunktet “Plant et træ”.

 

Generelt er der rigtig mange ting man kan gøre for at sikre sig imod indbrud. I bund og grund handler det om, at du skal sætte dig ind i tyvens sted, når du sikrer dit hjem. Spørg derfor dig selv: ”Hvor kan jeg komme ind i min ejendom, uden nogen opdager mig, og hvordan vil jeg gøre det”? Det du finder frem til, er dét du skal gøre noget ved. Uanset, anbefaler vi altid et gratis sikkerhedstjek. Hvis du følger de tips og tricks som vi har skrevet, er du godt dækket ind. Men sandheden er, at man desværre aldrig kan helgardere sig imod et indbrud. Danmark er et meget indbrudsplaget land, og det at bliver udsat for indbrud er rigtig ubehageligt for alle familiens medlemmer.

Har du først været udsat for indbrud, er det måske helt naturligt at tænke ”Nu sker det hvert fald ikke igen”. Men faktisk er risikoen 5 gange større, end før det første indbrud blev begået. Hvis vi kigger lidt på årsagen bagved giver det faktisk rigtig god mening. En indbrudstyvs arbejde er, at bryde ind i folks hjem, stjæle det der har høj værdi og som han let kan omsætte til kontanter. En indbrudstyv vil naturligvis gøre alt for, at undgå og blive opdaget og derfor gør de oftest deres rekognoscering grundigt før de begår et indbrud. De kender vejen ind, de kender vejen ud, de har måske endda gået en tur rundt om huset og fundet ud af helt præcis hvor de mest værdifulde genstande befinder sig. (Master bedroom). Når tyven har begået indbruddet kender han vejene og rummenes placering og ved præcist hvad han vil stjæle, og hvor det ligger.

Efter det første indbrud er tyven klar over, at din forsikring dækker det han stjal. Forarbejdet er allerede gjort op til det første indbrud. indbrud nummer to ligger derfor sole klart for ham, og dette forklarer årsagen til, at der er fem gange større risiko.

Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Udfyld formularen herunder, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.