Man-SØN: 08.30-22.30

tlf 40 40 06 72

|

Åbent man-søn
08.30-22.30

|

Info@vincenzo.dk

|

Svar indenfor 24 timer

Plant et træ

Samarbejde med One Tree Planted

Hos Vincenzo er det ikke kun vores medarbejdere og kunder som vi passer rigtig godt på. Naturen er ligeså vigtig og vi tager ansvar for vores Co2 aftryk igennem vores samarbejdsparter One tree planted.

Når vi mennesker fælder træer og skove i et i forvejen presset økosystem, så bidrager vi ikke kun med at øge Co2 udledningen til jorden, men dyrene mister ligeledes deres hjem og levesteder.

Dyrene skal ikke stå til ansvar for at vi mennesker tager deres hjem fra dem

Som alarm og vagtselskab kommer vi ikke uden om, at udlede Co2. Der skal brændstof på bilerne, og der bruges energi til at producere de mange forskellige sikkerhedskomponenter.

Vincenzo er en forholdsvis lille virksomhed, og selvom vi godt at klar over, at den forskel vi gør med vores samarbejdsaftale er minimal, så handler det i bund og grund for vores vedkommende om at tage ansvar, og gå forrest som det gode eksempel.

Vi mener heller ikke, at vi kan tillade os at sige vi passer på mennesker, hvis vi samtidig tager fra naturen og ikke giver tilbage.

Vores løsning blev at vi én gang om måneden laver en samlet optælling af de produkter vi har solgt, og planter dét antal produkter vi har solgt igennem One tree planted.  Det betyder altså, at hvis du køber din alarmløsning igennem os, og f.eks. ender med 20 forskellige komponenter – Så planter vi 20 træer. Løsningen fortsætter, så hvis du om fem år udvider dit lille anlæg, ja så planter vi stadigvæk det antal træer, som du har købt i sikkerhedskomponenter.

One tree planted planter træer i mere end 30 forskellige steder, bl.a. i Nord Amerika, Latin Amerika,  Afrika, Asien, Europa, Australien og New Zealand. Det var derfor for vores vedkommende rigtig svært, at vælge men da vi fandt ud af, at vi havde mulighed for at donere penge til det aktuelle projekt hvor der var størst behov for det, valgte vi at gøre det. Det betyder altså, at One tree planted planter træer de steder der på det aktuelle tidspunkt er størst behov for det. På den måde er vi sikret, at vores donation hjælper der hvor der er mest behov for det.

Du kan læse mere om lige præcis det projekt vi støtter lige her.

Vil du vide mere om One tree planted? Så klik her.

RING MIG OP

Få et GRATIS sikkerhedstjek af din bolig idag!

Vi står klar til, at gennemgå dine røgalarmer, døre, vinduer og låse – helt GRATIS!