Man-SØN: 08.30-22.30

tlf 40 40 06 72

|

Åbent man-søn
08.30-22.30

|

Info@vincenzo.dk

|

Svar indenfor 24 timer

Alarmsystem uden abonnement – Hvad kan Trueguard tilbyde?

I dette blogindlæg vil vi gå i dybden med vores alarmløsning uden abonnement, og hvorfor det er den ultimative alarmløsning til den private forbruger. Vores alarmsystem tilbyder enestående hjemmestyringsmuligheder, der ikke kun forenkler din hverdag, men også sparer dig tid og penge.

Kvalitet for pengene

Trueguard er importør i Danmark af det meget anerkendte CLIMAX ALARM.
CLIMAX ALARM leverer professionelle alarmsystemer til mange installatører og kontrolcentraler verden over. Det er din garanti for, at vi leverer et drift sikkert og stabilt alarmsystem du kan bruge mange år ude i fremtiden.

Fuld fleksibilitetDu bestemmer

Et alarmsystem som er købt og betalt uden abonnement, giver dig mulighed for at pille anlægget ned igen når du skal flytte. Du kan også sælge det til de nye ejere. Du kan også udvide anlægget ved behov, eller opsætte det i dit sommerhus. Har du flere ejendomme? Ingen problem – Trueguard tillader flere alarmsystemer på samme bruger. På den måde er du fri for, at skulle have flere konti.

Kontrolcentral Frihed til at vælge

Fordi du har købt og betalt dit alarmsystem har du altid muligheden for, at få det overvåget af en kontrolcentral. – Og til den brøkdel af prisen, end hvis du skulle abonnere på selve alarm systemet også.

Hvem Skal Modtage Alarm Signalet?

Vores abonnementsfrie alarmsystem er ikke bare en simpel indbrudsalarm. Det er en smartalarmløsning, der kan tilpasses dine individuelle behov. Med vores alarmsystem kan du nemt og effektivt alarmere naboer, venner og dig selv ved indbrud eller brand gennem push-beskeder, e-mails eller SMS-beskeder. Aldrig har du været mere tryg og sikker i dit eget hjem.

Fjernstyring af Hjemmets Apparater

En af de unikke egenskaber ved www.trueguard.dk er deres hjemmestyringsmuligheder. Uanset om det er garageporte, varmepumper, markiser eller andre elektroniske enheder, kan du nemt styre dem via vores brugervenlige app. Aldrig mere behøver du bekymre dig om, om du har glemt at lukke garagen eller slukke for varmepumpen, for nu kan du gøre det med et enkelt tryk på din smartphone.

Smartbelysning

Phillips hue pære kan let og enkelt integreres i alarm systemet. Dette giver unikke muligheder for f.eks. helt automatisk, at tænde for lyset når du kommer hjem, skrue ned når solen går ned, eller måske tænde på kun 20% hvis du skal op om natten og have et glas vand.

Intelligent hjemmeautomatisering

Vores avancerede alarmsystem går ud over traditionelle sikkerhedsfunktioner. Det giver dig mulighed for at skabe et intelligent hjemmemiljø, der er tilpasset dine præferencer. Få live beskeder om aktuelle fugt- og lysniveauer i dit hjem, og styr belysningen udfra solopgang / nedgang. Du kan endda indstille lyset til automatisk at tænde på f.eks 20% når du skal op om natten.

Sikring af døre og vinduer

At sikre, at alle døre og vinduer er lukket, når du forlader hjemmet, er en afgørende sikkerhedsforanstaltning. Med vores alarmsystem behøver du ikke længere bekymre dig om dette. Systemet giver dig pålidelige påmindelser, så du kan være sikker på, at alt er i orden, før du tager afsted. Ikke kun giver dette dig fred i sindet, men det betyder også, at din forsikring dækker, hvis du skulle blive udsat for indbrud.

Lang rækkevidde og lang batterilevetid

Vores alarmkomponenter er designet til at levere ekstraordinær ydeevne. Systemet har en rækkevidde mellem komponenterne på op til to kilometer. Derudover har komponenterne en lang batterilevetid på op til 8 år. Systemet giver dig automatisk besked, når det er tid til at skifte batterier eller i tilfælde af sabotage, hvilket øger sikkerheden og giver dig ro i sindet.

Min familie

Systemer sender altid en push notifikation når nogen frakobler alarmsystemer samt navn på vedkommende. På den måde ved du altid om dine børn er kommet godt hjem fra skole. Det er betryggende.

Konklusion

Vores abonnementsfrie alarmsystem fra Trueguard er den ultimative løsning til hjemmestyring og sikkerhed. Med en bred vifte af funktioner herunder alarm muligheder, fjernstyring af apparater, sikring af døre og vinduer, intelligent hjemmeautomatisering, lang rækkevidde og lang batterilevetid, får du en omfattende løsning til at beskytte dit hjem og dine kære. Fordi du står som ejer af systemet, er du samtidig sikret at du kan benytte dig af en kontrolcentral hvis behovet skulle opstå.

Gør din hverdag mere praktisk, tryg og sikker ved at vælge vores avancerede alarmsystem i dag.

RING MIG OP

Få et GRATIS sikkerhedstjek af din bolig idag!

Vi står klar til, at gennemgå dine røgalarmer, døre, vinduer og låse – helt GRATIS!