Man-SØN: 08.30-22.30

tlf 40 40 06 72

|

Åbent man-søn
08.30-22.30

|

Info@vincenzo.dk

|

Svar indenfor 24 timer

Trueguard Udendørs Tastatur

595,00 kr.

Et IP44 godkendt udendørs tastatur, som kan monteres enten inde- eller udvendigt ved de indgange, der benyttes i hverdagen.Tastaturet letter den daglige betjening af alarmen. Desuden er det med til at gøre alarmsystemet mere sikkert, da betjeningspanelet gør at man ikke behøver forsinkelse/indgangstid på alarmen. Et betjeningspanel er en meget nem tastaturløsning til dit alarmsystem, hvor du ved brug af en 4 cifret kode, nemt kan til- og frakoble alarmen. På denne måde er du hele tiden klar over, hvad der sker i dit hjem.

Betjeningspanelet er sabotageovervåget.
Batterilevetid ca. 3 år
Frekvens 868 mhz F1

Indeholder:
1 x Trueguard KP-23 tastatur
1 x CR123A batteri
Skruer & plugs
Manual

Tilgængelig på restordre

-
+
Varenummer KP-15F1 Kategori

Beskrivelse

Udendørs betjeningstastatur monteres ind- eller udvendigt ved den eller de indgange, der benyttes i hverdagen. Tastaturet letter den daglige betjening af alarmen.

Et betjeningstastatur er en meget nem betjeningsløsning til dit alarmsystem, hvor du ved brug af pinkode nemt kan til- og frakoble alarmen. Du kan via TrueConnect få tilsendt push beskeder, så du kan se, når alarmen bliver til- og frakoblet. Det kan f.eks. være betryggende at få en besked om, at børnene er kommet godt hjem fra skole.

Tastaturet er sabotagesikret, hvilket betyder, at den indvendige sabotagefjeder vil blive aktiveret og alarmen gå i gang, hvis nogen forsøger at afmontere eller ødelægge tastaturet, ligesom du vil få besked direkte via TrueConnect appen.

Betjeningstastaturet kan monteres både indendørs eller udendørs.

Lignende produkter

RING MIG OP

Få et GRATIS sikkerhedstjek af din bolig idag!

Vi står klar til, at gennemgå dine røgalarmer, døre, vinduer og låse – helt GRATIS!