Man-fre: 08.30-22.30

Sirene Til Stikkontakt

749,00 kr.

6 på lager (kan bestilles som restordre)

-
+
Varenummer SRAC-23F1 Kategori

Beskrivelse

Den trådløse og kraftige indendørs sirene sættes direkte i et 230V stik, hvorefter sirenens interne batteri oplades. I tilfælde af indbrud og aktiveret alarm vil sirenen lyde selvom tyven finder sirenen og tækker den ud af stikkontakten. Sirenen vil stresse tyven og skabe opmærksomhed omkring indbruddet. Tyven har derfor ikke samme forudsætninger for, at gennemrode dine ting da han gerne vil hurtigst muligt væk.

Sirenen kan også indstilles til at bekræfte med korte bip, når alarmsystemet til- og frakobles. Det er set før, at alarmejere er taget på arbejde efter de har troet at de har tilkoblet alarmen, men er så vendt hjem til et indbrud uden at have fået besked om det. Derfor kan det være rigtig rart som alarm ejer at få bekræftet med lyd at alarmen er ved at tilkoble.

Sirenen melder om lavt batteri, samt eventuel sabotage til kontrolpanelet, som kan sende denne information videre på SMS, mail eller Push besked via TrueConnect – alt afhængigt af hvad du ønsker. Sirenen kan med fordel gemmes væk under sofaen eller andre møbler så længe den fortsat sidder i en stikkontakt.

Lignende produkter

Vil du kontaktes?

Vil du kontaktes?

Udfyld formularen herunder, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.